De bedenker en maker

Hallo, welkom op mijn website! Mijn naam is Sander Heering en ik ben woonachtig in de mooie stad Groningen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de jeugdzorg en in de overige uren maak ik als bedenker en maker van de putdekselklok, bijzondere klokken gemaakt van replica’s van bestaande bijzondere putdeksels zoals die vaak liggen in de centra van steden. Vanwege het succes met de Groninger putdekselklok heb ik in januari besloten me in te schrijven als kunstenaar bij de KvK en belastingdienst zodat ik nu naast mijn reguliere baan ook zelfstandige ben. Inmiddels heb ik van meerdere steden de putdekselklok. Naast Groningen zijn er inmiddels ook van Amsterdam, Breda, Winschoten, Nijmegen, Emmen en Parijs putdekselklokken! Elke klok maak en verf ik met de hand en elke klok is naar uw wens aan te passen. Nieuw in de collectie zijn Venlo, een mooie tweede van Breda en Berlijn!

ALLE KLOKKEN BRENG IK PERSOONLIJK BIJ U THUIS! Helaas is gebleken dat postnl te ruig met pakketten omgaat waardoor er teveel kapot gaan onderweg. De leveringstijd kan dus langer zijn maar dan krijgt u hem wel heel in huis. Ik rij 1 keer in de maand naar UTRECHT, NIJMEGEN EN BREDA! Momenteel ben ik bezig met een oplossing waardoor ik toch kan verzenden maar tot die tijd kom ik aan uw deur! Helaas ben ik wel genoodzaakt de verzendkosten te berekenen ivm mijn kosten voor het rijden. 

Staat uw stad er nog niet bij maar heeft uw stad ook een mooie putdeksel? Stuur maar een bericht en ik ga voor u aan de slag!

Direct in contact via Messenger?  Klik hier!

De Groninger Putdekselklok!