Skip to main content

Putdekselklok Leeuwarden

118,00

Putdekselklok Leeuwarden

  • Uit voorraad leverbaar in 2 verschillende kleuren: zwart met zilver of zwart met met roesteffect
  • Iedere putdekselklok wordt met de hand gegoten en beschilderd

Voorraad: 3 stuks

Quantity

Product description

Kleuren
De Putdekselklok Leeuwarden is standaard leverbaar in 2 verschillende kleuren: zwart met zilver of zwart met roesteffect. Vul de gewenste kleur in bij het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Maatwerk
Op zoek naar deze klok maar in een andere uitvoering? In overleg en tegen meerprijs vaardigt Sander met plezier een speciale editie van een putdekselklok. Houd wel rekening met een langere levertijd. Vul hier het formulier met je wensen in.

Levertijd
De levertijd bedraagt gemiddeld 3 tot 7 dagen, een en ander afhankelijk of het product op voorraad is of dat het een nabestelling betreft.

Verzending
Omdat de putdekselklokken breekbaar zijn en de pakketleveranciers niet altijd goed omgaan met de pakketten, breng ik de Putdekselklok(ken) persoonlijk bij u thuis. De verzendkosten van tariefgroep 10 – 23 kilo worden hiervoor in rekening gebracht.

Gratis afhalen
Het is ook mogelijk om de klok(ken) af te halen in Leek. Als je voor deze optie kiest, ontvang je na het plaatsen en het betalen van je bestelling, een e-mail wanneer de klok(ken) voor je klaarliggen met daarin het adres en de routebeschrijving.

Additional information

Gewicht 2 kg
Afmetingen 60 × 60 × 1,5 cm

There are no reviews yet

Be the first to review “Putdekselklok Leeuwarden”